Här kan Du beställa vissa efterfrågade kontorsvaror - kalendrar, papper, pärmar och korsordspennor.

Vi vet att många önskar att vi kunde fortsätta att sälja vissa efterfrågade kontorsvaror som kalendrar, papper, pärmar och korsordspennor. Så vi lägger ut några produkter här på försök. Ev kan det bli fler i framtiden.

Du skickar ett mejl med uppgift om vad du önskar till info@solv.se. Uppge också namn och telefonnummer! Vi meddelar Dig om och när vi kan ha beställningen hemma och vad den kostar. Du bekräftar att beställningen står fast och betalar med swish till nummer 0123-037 64 26. (Har Du inte swish kan vi undantagsvis godkänna kontant betalning vid leverans.) Du får sen ett mejl om när och var du kan hämta beställningen. Kvitto på betalningen lämnas vid hämtningen.

Kalender 2025

Ange till info@solv.se numret på den kalender du redan har för i år så beställer vi samma för 2025. När kalendern har kommit och Du betalat kontaktar vi Dig den den kan hämtas .

Papper 80 gr Zoom

Ange till info@solv.se vilken typ av papper du behöver  och hur mycket samt om det ska vara hålat eller ohålat så beställer vi detta. När pappret kommit och Du betalat  meddelar vi när det kan hämtas.

Gaffelpärmar

Säljs bara i fempack. Ange till info@solv.se hur många A4-pärmar Du behöver och i vilka färger så beställer vi detta. När pärmarna kommit och Du betalat meddelar vi Dig när de kan hämtas 

Säljs bara i fempack. Ange till info@solv.se om det är pennor eller stift du önskar och i vilka färger. Finns i röd, blå och svart. När pennorna kommit och Du betalat meddelar vi när de kan hämtas.

Tillagd i varukorgen