Priserna i denna spalt är slutkundspriser.  Är Du återförsäljare och vill köpa boken vänder Du Dig till Bokinfo. Alternativt skickar ett mejl till oss så får Du F-pris också hos oss. (info@solv.se)

NYA BÖCKER 2024

Att leva på djupet-En essä om HD Thoreaus Walden

Richard Ohlsson 2024. 110 s. Inbunden.

Som i en cirkel-Miljömusikal

Miljömusikal. Ulf och Linda Gustafsson 2024. Spiral. 35 s.

Identiteten och Evigheten

Psykologi. Lillemor Högerås. Nytryck 2024. 97 s. Inbunden.

Sommarmysteriet

Barnbok. Anders Lindgren 2024. Inbunden. 105 s.

DETTA ÄR VI

Vår huvudsakliga inriktning är bokproduktion. Vi hjälper författare och skribenter från manus till färdig bok.  Är Du intresserad av hur vi arbetar, vad det kostar och hur mycket hjälp du kan få skicka ett mejl till info@solv.se så får du en pdf på arbetsgång, priser och annat. Vi har också ett digitaltryckeri för det mesta i pappersväg, allt från visitkort till gatupratare.

Till vänster hittar du några aktuella boktitlar samt nertill tidigare utgivningar. Vill Du som privatperson beställa någon bok gör Du det via denna sida. Är Du bokhandel eller annan återförsäljare kan Du beställa till F-pris på Bokinfo.se. Vi kan också hjälpa Dig att beställa andra förlags böcker.

Har du ett manus på gång och söker någon som redigerar, trycker upp och ger ut? Vi kan hjälpa dig med detta. Fyll i Kontaktformuläret så  tittar vi på ditt förslag. Vi erbjuder också en print-on-demand-tjänst under namnet GeUtMinBok där smalare eller personliga böcker kan passa.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BÖCKER 2024


BÖCKER 2020-2023, nedsatt pris

TIDIGARE BÖCKER

Tillagd i varukorgen