Om oss

Möre Bok och Kontor

I februari i år flyttade vi till en mindre lokal på Allfargatan 22. Även skylten fick beskäras, ordet 'och' försvann!

---------------------------------------

Har du ett manus på gång och söker någon som redigerar, trycker upp och ger ut? Vi kan hjälpa dig med detta. Fyll i kontaktformuläret så  tittar vi på ditt förslag. Vi erbjuder också en print-on-demand-tjänst under namnet GeUtDinBok där smalare eller personliga böcker kan passa.

Våra priser i webbutiken är slutkundspriser. Är du bokhandel och vill beställa våra förlagsböcker går du till Bokinfo.se eller FS Butiken där våra böcker finns via Förlagssystem. Söker du Solvändans foldrar för den kyrkliga verksamheten gå till denna sida.

VÄLKOMMEN till SOLVÄNDAN FÖRLAG och MÖRE BOK OCH KONTOR!

Vår slogan är Förlaget för de Andra  för vi vill ge utrymme åt skribenter och författare som inte kommer ut på de stora förlagen - inte för att de är sämre författare men för att där är det de stora pengarna som räknas. Hos hos kan du ge ut din bok i 100 ex och kommer ändå att synas på Förlagssystem, Bokinfo, Adlibris, Bokus och Aklademibokhandelns hemsidor samt i bokhandeln där du bor. Naturligtvis också på Solvändans hemsida.

Välkommen att ta kontakt med oss om du har en bokidé du vill testa.

-----------------------------------------------------------------------------------

Våra affärsområden:

1. Solvändan Förlag ger ut böcker i olika genrer, fyra till sju per år. Våra författare kommer huvudsakligen från södra och mellersta Sverige.
Vi har också en print-on-demand-tjänst för egenutgivning under namnet GeUtDinBok. 
Solvändan levererar också sen många år tillbaka foldrar till Svenska Kyrkans verksamhet i hela landet. 

2. Reklam- och tryckeriservice för allt slags tryck, såsom broschyrer, kuvert, visitkort, reklamblad, inbetalningskort osv. Vi har för större tryck och böcker samarbete med tryckerier i Sverige, Polen och Lettland.

3. Möre Bok och Kontor är en lokal bok- och kontorshandel i Torsås (i sydöstra delen av Kalmar län). Vi har ett visst utbud av aktuella titlar, men tar också hem böcker på beställning. Dessutom ett antikvariat. Vi har också ett brett utbud av kontorsvaror och kort.

Har du frågor kring våra böcker eller kanske ett manus du vill att vi tittar på? Ta då kontakt med oss, antingen via mejl eller vårt kontaktformulär

Kontakt

Solvändan Möre Bok AB
Allfargatan 22
385 30 TORSÅS

Personal/Telefon

Förlag och Tryck/Christer 0486-48550
info@solvandanforlag.se
order@solvandanforlag.se

Bok- kontorshandel/Laila  0709-166629
info@morebok.com

Öppettider

Lokala butiken Torsås:
Från 11 januari:
Måndag-fredag: 9.00-13.00
Lördagar: 10.00 - 12.00

Kontakt för trycktjänster utom kontorstid: ring 0486-48550

...................................................