Om oss

- Från 1 april upphör MÖRE BOK OCH KONTOR. Vi har hållit på i 14 år och någon gåmng är det dags att avveckla. Men förlaget och tryckeriet fortsätter, nu på annan adress.

- SOLVÄNDAN FÖRLAG OCH TRYCK ger ut böcker av lokala och regionala författare och har också ett digitalt  tryckeri för tryck och egenutgivning. Vill Du köpa någon av våra böcker kan Du göra detta på denna webbshop. Är Du bokhandel kan Du köpa boken till F-pris på Bokinfo.se

- Vill Du besöka oss för tryckuppdrag eller kanske att Du har tankar på en bok så ring/skriv och boka träffa med oss. Telefon  0486-48550. info@solv.se. Besök måste alltid bokas före eftersom vi inte alltid har öppet.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VÄLKOMMEN TILL SOLVÄNDAN FÖRLAG OCH TRYCK AB

Solvändan Förlag ger ut böcker av lokala författare och skribenter. Vi har också en produktion av foldrar för den kyrkliga verksamheten.

Vår slogan är Förlaget för de Andra  för vi vill ge utrymme åt skribenter och författare som inte kommer ut på de stora förlagen. Hos hos kan du ge ut din bok i 50-100 ex och kommer ändå att synas på Förlagssystem, Bokinfo, Adlibris, Bokus och Aklademibokhandelns hemsidor samt i bokhandeln där du bor. Naturligtvis också på Solvändans hemsida.

denna sida hittar Du årets  och tidigare års produktion. Söker du kyrkans foldrar går du hit.

Välkommen att ta kontakt med oss om du har en bokidé du vill testa.

HAR DU ETT MANUS PÅ GÅNG?

Har du ett manus på gång och söker någon som redigerar, trycker upp och ger ut? Vi kan hjälpa dig med detta. Fyll i kontaktformuläret så  tittar vi på ditt förslag. Vi erbjuder också en print-on-demand-tjänst under namnet GeUtDinBok där smalare eller personliga böcker kan passa.

Kontakt

Solvändan Förlag och Tryck

tel: 0486-48550, 0708-210699
Hemsida: www.solv.se
Mailadress: info@solv.se

Öppettider mars månad ut på Allfargatan 22

Lokala butiken Torsås:
Måndag-fredag: 9.00 - 13.00
Tisdag och torsdag dessutom: 16.00-18.00
Lördagar: STÄNGT

Kontakt för trycktjänster utom kontorstid: ring 0486-48550

...................................................

Tillagd i varukorgen